23. juni 2014

11th Doctor Sonic Pizzakutter m/lyd

Doktorens sonic screwdriver kan brukes til alt mulig rart, også til å kutte pizza. Denne pizzakutteren har håndtaket til den 11 doctoren sin sonic screwdriver og lager lydene!!!. Du kommer til å føle deg som doktoren hver gang du kutter opp pizza! Pizzakutteren er ca 23 cm lang. 

13. juni 2014

General Grievous figur laget av Sideshow Collectibles

Så akkkurat på Clone Wars i dag og da men en episode med General Grievous. Han er en av yndlingskarakterene mine  Og da kom jeg jo på at vi har akkurat fått inn en dødsrå figur av ham i butikken:

General Grievous figur laget av Sideshow Collectibles. Figuren er ca 41 cm høy, artikulerbar kropp som kan posers I utallige stillinger. Figuren kommer med lightsabers og utskiftbare armer, og kappen er håndsydd.

Du kjenner det rykker litt i feriepengene nå, ikke sant??




6. juni 2014

Game of Thrones Daenerys figur

Så på nyhetene i dag at Game of Thrones har slått Sopranos i antall seere på HBO  Da må vi jo bare poste mer stæsj fra serien  
Daenerys figur fra den populære serien Game of Thrones. Figuren er ca 19cm høy og kommer komplett med 3 drage egg og en kiste. 
#GameofThrones #Deanerys #ReelReplicas #DragonEggs


4. juni 2014

Solbriller til Star Wars fans

Det er så gøy å kunne kle seg i sin lindenskap. Er du Star Wars fan så er dette solbrillene for deg. Sorte med Darth Vader, hvite med Stormtroopers eller blå med lighsaber og LED-lys! Alle solbrillene har UV-beskyttelse og de er mørkere øverst og lysere nedover. Star Wars solbrillene kommer også med en liten pose med Star Wars motiv på.



Blogglistenhits