30. september 2016

Oi,oi,oi hvilken dag for Star Wars fans :)

Det er gøy å være Star Wars fan, men det er EKSTRA gøy på dager som dette.

Velkommen til Rogue Friday (Force Friday)!


I dag ble det annonsert en hel haug med nye Star Wars varer som kommer til Rogue One filmen senere i år. Det var en ren fornøyelse å refreshe siden til levrandøren i hele dag og bare kose seg med alt det nye spennende som ble lagt ut.
Vi er bare en liten nettbutikk, så vi må dessverre begrense oss, men vi tenkte å gi deg en liten smakebit av det vi har plukket ut :) Du kan se alt som kommer under Kommende Produkter


Star Wars Black Series 15cm figurer.
Dette er en serie med figurer som er oppi nærmere 30 stykker nå. Her tar vi inn alt som kommer som vi klarer å få tak i. Det er dessverre noen butikker i USA som får kjøre "exclusive" figurer og de må man på ebay/amazon for å kjøpe, men de vanlige figurene har vi tatt inn. I denne omgangen kom det 5 stykker: Jyn Erso, Captain Crassian, K-2SO, Death Trooper og Kylo Ren uten hjelm. Bildet ved siden av er av Jyn Erso, en ny karakter fra den kommende Star Wars filmen Rogue One.




Glassposter.
Dette er en ny greie som har kommet...glassposter. Så hva er dette underlige mon tro? Joa, det er en "plakat" med glass utenpå, bare uten ramme. Så du kan henge opp et rent bilde på veggen. Ganske kult, ikke sant? Vi har tatt inn tre ulike varianter, en av dem er en propaganda plakat med bilde av ulike Troopere hvor det står "Enlist Now, the Galactic Empire".




T-skjorter
Det er alltid gøy å kunne kle seg med noe nytt, og da er det ekstra gøy med Star Wars T-skjorte. En av dem er av AT-AT og masse romskip.







Nytt lys til kontorpulten/nattbordet?
Hvor kult er det ikke å ha en liten Death Star som lyser irrgrønt på bordet? Vi synes det var ganske kult i alle fall. Den kan lades med USB eller brukes med 3xAA batterier.








HOT TOYS
Sist, men ikke minst, må vi vise frem en super figur fra Hot Toys, nemlig Shoretrooper. Dette er en figur med håndsydd tøy, håndmalt armor og masse accessories. Figuren er hele 30 cm høy og kan poseres i ulike positurer. Den kommer med en egen designet stand. Hvor kult er ikke det? Joa, den koster litt pæng, men dette er kvalitet. Og dessuten så faller slike figurer ikke i verdi, snarere tvært om. Estimert ankomst er april 2017.

Shoretrooperen er spesialist trooperen fra den tropiske planeten Scarif fra den nye Star Wars filmen Rogue One. Vi gleder oss veldig å se dem i action i desember :)

27. september 2016

Hva er Star Wars Force Friday?


Du har kanskje hørt snakk om det, eller sett en annonse et eller annet sted om "Force Friday". Så hva er egntlig dette?
For å si det rett ut så er det et reklamestunt fra Disney. For å lansere nye varer som skulle komme til Star Wars Episode VII, The Force Awakens, lagde de en kjempe-super-duper salgsdag de kalte "Force Friday". Dette var dagen (4de september 2015) da alle butikkene fikk lansere de nye varene.

...og stuntet fungerte. I USA tok det helt av. Butikker som Target, Amazon, Toys R'Us hadde kjempeutsalg og happenings den dagen. I Disney parkene fikk folk tilgang til eksklusive varer samt en Force Friday logo messenger bag. I Norge var det dessverre laber pågang fra de fysiske butikkene. Vi på Reel Replicas hadde selvfølgelig stort salg og masse gøy som foregikk.

Det skal vi gjenta i år!


I år heter Force Friday, Rogue Friday på grunn av den nye Star Wars filmen som kommer før jul som heter "Rogue One". Som i fjor vil det lanseres masse nye varer på Fredag 30 september som er i forbindelse med den nye filmen.

Så hva skjer hos oss?


  • Det blir GIGANTISK Star Wars salg hos oss (salget vil vare hele helgen)
  • Vi publiserer nye varer fortløpende hele fredagen
  • De 5 første som bestiller på fredagen vil få en ekstra gave i pakken i form av klistremerker (som kan festes på mobilen og nettbrett/laptop) fra TFA
  • Du får muligheten til å sikre deg varer fra Rogue One.
For å ikke gå glipp av denne eventen, klikk "Interested" på vår Facebook event.

22. september 2016

Hobbiten Lady Galadriel ved Dol Guldur 34 cm

Skulle ønske jeg hadde mer plass hjemme... Er det ikke slik det alltid er for samlere? Men når det kommer så fine figurer så begynner jeg å tenke på hva kan jeg flytte på/om for å få plass. 


Med beskyttelse fra hennes Alve ring, i sin signatur-hvite kjole står Lady Galadriel mot Surons men hele 34 cm høy!


Dette er litt bakgrunnshistorie for figuren:
Når Gandalf den grå blir bortført av Necromanceren i Dol Guldur, så kommer Radagast tilbake (til tross for at Gandalf ikke ville det) for å redde sin venn. Men han vet bedre enn å komme alene, derfor får han med seg Istari, Saruman the White; Galadriel, Lady of Lórien; og Elrond, Lord of Rivendell. 

Lady Galadriel ved Dol Guldur er den siste figuren fra WETA, den er 1:6 skala, og laget av noen av de samme artistene som jobbet på Hobbiten filmen. Selve figure er  30 x 34 x 21 cm og kommer i et begrenset opplag på 750.
Denne figuren kan spesialbestilles av oss. Vi kommer ikke til å ta den inn. 
Prisen blir 3498,- 
(+ frakt fra oss til deg, vi tipper at denne blir på rundt 160-190,- Den endelige frakten vet vi når vi ser og veier figuren). Vi tar 50% i depositum på alle spesialbestillinger.




Om du er interessert så send oss en epost på contact(at)reelreplicas.com.

21. september 2016

Æsj, men slikt skjer dessverre



Åh, jeg gledet meg til å åpne pakken og få filmet denne søte lille bobble head figuren av Cartman. Den lovet kul lyd og "Sweet"-ness. Så forsiktig så ble den ytre forpakningen åpnet, deretter hodet forsiktig løsnet fra plastikken for så å få første skuffelse. Æsj, det var en flekk midt på brystet hans. Slik skal ikke figuren se ut.
...så over til å trekke ut batteri-sperren og bare glede seg til hodet hans skal woble og Cartman skal komme med sitt favoritt uttrykk "Sweet".

...
...
(sound of crickets)
....

Jeg rister mer iherdig på figuren. 
...Forstatt ingen lyd.
Jeg dytter på hodet
...fortsatt ingen lyd.

Hmmm. kanskje det er noe med batteriene. Jeg henter frem skrutrekkeren og skrur forsiktig opp batteri-kammeret og finner.... blæh, batterien har korrodert. Fy søren så skuffet jeg var. Med en gang åpner jeg opp ALLE figurene vi har bestilt og ser at det samme er tilfellet for alle.

Utrolig synd med dette, for jeg hadde gledet meg sånn til det, men på en annen side er jeg glad jeg sjekket de før de ble lagt ut for salg. Det hadde vært værre om noen av dere fikk disse hjem for å oppdage sånn dårlig kvalitet.

Har du en lignende historie om skuffende produkter? Del gjerne i kommentarfeltet under.

20. september 2016

Hasbro Black Series Stormtrooper hjelm med stemmeforvrenger


Endelig kan vi tilby denne super-kule stormtrooper hjelmen med Stemmeforvrenger fra Hasbros Black Series. Dette har Star Wars fans ventet lenge på!

Dette er en replikasjon av en stormtrooper hjelm (fra Rouge One) og den  passer for voksne (kun en størrelse). Ved å trykke på en knapp på siden av hjelmen vil stemmen din forandres til en av stormtrooper massene som forsvarer det Galaktiske Emperiet!  Krever 3x AA batterier (ikke inkludert).

Mulig å forhåndsbestille den fra i dag! Estimert leveringstid er slutten av oktober/begynnelsen av november.

19. september 2016

Harry Potter tryllestav, skjerf og slips pakketilbud!

Dette er et supert tilbud til alle Harry Potter fans. Det skal lønne seg å kjøpe alt på en gang. Kjøp tryllestav, skjerf og slips og spar 99,-

Start ved plukke ut din tryllestav
.


15. september 2016

Harry Potter Hogwarts diorama

Wow, er vel det som kommer først til tankene. Denne dioramaen av Hogwarts er bare døsrå! Vi har lenge siklet på den og vurdert om vi burde ta den inn, og nå så tok vi spranget. Ja, den koster noen daler (3298,- for å være helt spesifikk), men så er den jo bare så utrolig fin. Dette vil jeg hevde er et MUST i en Harry Potter fans samling.
Figuren er 33 cm høy og er håndmalt. Den kommer på en trebase med Hogwarts skrevet på metallplaquen som går hele veien rundt basen.


Ta an titt på Facebook videoen vi lagde. Der vil du få litt bakgrunnsinfo om Hogwarts og flere video snutter og bilder av dioramaen.




14. september 2016

Sjakk i alle former

Sjakk kan være både morsomt, litt skummelt, givende og ydmykende. Selv synes jeg det var morsomt å spille sjakk som 10-åring mot venninen min sin lillebror som var 7 år...gjett hvorfor? Jeg kan vel hinte til han han var ingen Magnus Carlsen, og det bringer oss over til grunnen for denne posten, nemlig sjakk. Det har kommet ut en dokumentar film om Magnus Carlsen, premieren var 9 september, som  handler om mannen selv. Du kan lese mer om filmen på filmweb sine sider, her er en quote deres hjemmeside:

"Historien om annerledesgutten som gikk sin egen vei og ble verdensmestemester 22 år gammel "

Vi er nerder og derfor må vi inkorporere nerdeting i alt vi gjør :) Så da kan du kanskje skjønne hvor jeg skal med denne posten? Yess, vi har tatt inn sjakk som er inspirert av Film og Comics. Mwuahahaha! HarryPotter Wizard chess som sett i Harry Potter and the Sorcere's Stone og Batman vs Joker sjakk.
  
Disse sjakkbrettene er supre som gaver til seg selv eller andre. Det morsomste med sjakk er at det trengs (aller helst) to for å spille, så da er det bare å invitere over bestekompisen eller din erkefiende og spille i vei!

13. september 2016

Hva er det oppi pakken mon tro?

Telefonen ringer, det er et ukjent nummer. Jeg er på løpetur i skogen og er usikker på om jeg skal ta den. Veldig ofte er det telefonselgere og jeg er usikker på om jeg har energi til å puste-og-pesende måtte avvise dem på en hyggelig måte. Jeg bestemmer meg for å ta den.

"Hei, dette er fra posten. Jeg har en pakke til deg! Er det noen hjemme?"

Yesssss...varene som er bestilt har kommet. Jeg føler meg alltid som en unge på julaften når jeg pakker opp eskene. Ja, jeg vet at tingene ikke er til meg, men det er så gøy å se hvordan tingene som bestilles via nettsider faktisk ser ut. Er de som på bildet, eller ikke....eller er de faktisk enda kulere???

"Ja, svarer jeg postmannen. Det er noen tilstedet for å ta imot pakken. Så det er bare å levere."

Jeg løper videre og tenker i spenning på hvilken av forsendingene dette er. Hva er oppi esken. Og kanskje det er gleden av å åpne den som gjør at jeg løper litt fortere i dag og faktisk slår rundetiden min i år?

Er du også litt nysgjerrig på hva som var i forsendelsen? Sjekk ut Nye-varer og se hva som har kommet.

Mørkere tider- La Gandalf lyse veien

Nå som det begynner å bli høst og mørkere ute, er det koselig å tenne stearinlys inne. Og er du nerd, som vi er, så er det gøy å kunne pynte hjemmet sitt med nerde ting. Derfor har vi tatt inn denne utrolig flotte lysestaken inspirert av staven til Gandalf fra Ringenes Herre. Lysestaken er ca 23 cm høy og er laget av porselen.


10. september 2016

Vi har senket prisene på en mengde varer!


Vår mål er å kunne tilby den beste opplevelsen, både når det gjelder service og pris. Derfor har vi senket prisene på en hel mengde varer, særlig blant de som kommer fra Noble Collection. Eksempler er:
Tryllestaver; Før 449,- 449,-
Monopol: Før 549,- 498,-
Gandalf Lysestake: Før 898,- NÅ 698,-

Har du spørsmål rundt dette? Skriv inn en kommentar under eller send oss en epost på contact(at)reelreplicas.com

7. september 2016

Harry Potter Magical Creatures




WoW, disse var bare superfine altså. Det er ikke alltid figurene er slik de fremstår på bildene når man kjøper det på nettet, men disse figurene var bare så utrolig fine.
Vi har fått inn 4 stk fra Harry Potter Magical Creatures serien og de er Dobby, Basilisk, Hedwig, og Hungarian Horntail. Figurene er 19cm høye og kommer i hvert sitt lille glassmonter.  Det er til og med mulig å ta figurene ut av glassmontrene om man vil det :D
For å se pris online info klikk deg inn på Statuer på vår hjemmeside.

REPLICAAAAAS!!!

Vi har innsett at vi har rotet oss litt bort ifra konseptet vi startet med, nemlig Replicas. Og det sier seg jo selv i navnet vårt...REEL REPLICAS at det er det vi har lyst til å tilby til verden der ute. For det finnes så sinnsykt mange kule replicas å få kjøpt fra filmer. Så ta en titt på videoen vår over hva som har kommet inn nå. Skriv oss gjerne en epost på contact(at)reelreplicas.com om det er noe spesielt du er på jakt etter, så skal vi se hva vi kan gjøre for å hjelpe deg :)


Blogglistenhits