28. februar 2017

Kinoturnè Logan 03-05 mars

Da er det klart igjen for oss å dra på an ny miniturne på SF kinoene. Denne gangen i forbindelse med filmen Logan. Logan handler om Wolverine fra X-men og denne gangen har det hendt noe med ham så han har blitt gammel! For å se mer om historien bak filmen, sjekk ut SF sine sider.

Vi gleder oss stort til både filmen og til å reise på rundtur for å treffe dere. Programmet kan du se på plakaten under. Det er begrenset hva vi klarer å ta med oss på en slik rundtur, men om det er noe spesielt du gjerne vil at vi tar med så gi oss beskjed via epost.

Ikke glem at det blir Film Quiz i både Ski og Moss og at du her kan teste dine kunnskaper og vinne fete premier!


Ses til helgen!

23. februar 2017

Star Wars Anovos hjelmer

Anovos er et firma som produserer høy-kvalitets replikasjoner fra filmer. De er kanskje aller mest kjent for å lage Star Wars hjelmer og klær. Fra deres egen hjemmeside:

"ANOVOS (a-noh'-vōs) -derived from the Latin word: novo (noh'-vō) -to make anew, refresh, revive, change, alter, invent."

De startet opp i 2009 med å produsere klær fra Star Trek og deretter rullet ballen videre med klær fra Marvel og hjelmer/klær fra Star Wars. Disse er svært ettertraktede samleobjekter av høy kvalitet. Vi i Reel Replicas kan skaffe en mengde Star Wars hjelmer fra Anovos. Vi kommer ikke til å ta disse inn på lager, men det er mulig å bestille via oss. Prisene (inkl. mva og toll) og leveringstidene ser du under. Frakt på 140,- fra oss til deg kommer i tillegg. For å bestille, vennligst send oss en epost på contact(at)reelreplicas.com. Vi tar 50% i depositum for spesialbestillinger.

Noen av hjelmene kommer i Standard og Premier utgave. Du kan lese om forskjellene på Anovos sin blogg.


Captain Phasma:
Pris: 9598,-
Leveringstid: april 2017
Link til mer info: Phasma hjelm











Shoretrooper hjelm
Pris: 6398,-
Leveringstid: juni 2017
Link til mer info: Shoretrooper











First Order Trooper Premier version
Pris: 7298,-
Leveringstid: april 2017
Link til mer info: First order











First Order Trooper Standard Version
Pris: 3298,-
Leveringstid: april 2017
Link til mer info: First order standard










Snowtrooper hjelm
Pris: 3298,-
Leveringstid: april 2017
Link til mer info: Snowtrooper











AT-AT driver EP V
Pris: 6398,-
Leveringstid: mai 2017
Link til mer info: AT-AT hjelm











Rogue One Tank Trooper
Pris: 6198,-
Leveringstid: mai 2017
Link til mer info: Tank Trooper hjelm











First Order TIE fighter pilot premier version
Pris: 7989,-
Leveringstid: april 2017
Link til mer info: TIE fighter pilot hjelm











Death Trooper hjelm
Pris: 7298,-
Leveringstid: mai 2017
Link til mer info: Death Trooper











Kylo Ren hjelm Premier Version
Pris: 8198,- 
Leveringstid:
Link til mer info: Kylo Ren Premier version











Kylo Ren hjelm Standard Version
Pris: 3598,- 
Leveringstid: april 2017
Link til mer info: Kylo Ren Standard version

9. februar 2017

Hvor mye koster det egentlig med varer fra utlandet?

Deadpool figur fra Hot Toys
Mange har oppfattelsen av at det er så utrolig mye dyrere å kjøpe internasjonale varer i Norge enn fra utlandet. Men her ønsker jeg å komme med noen motargumenter for vi er er faktisk ikke så værst på pris :)
Det herlige med internett er at man kan få tak i nesten alt. Det eneste man må gjøre er å lete litt. Men samtidig må man også være forsiktig, for hvordan vet man at man faktisk kan stole på vedkommende som selger og at man får det man har sett på bildet og ikke noe annet? Og ikke minst, hva gjør man om noe går galt underveis?

Så er det også et spørsmål om toll og moms avgifter. Disse er alltid like forvirrende. For når skal det betales moms og toll og hvor mye er egentlig det? For ikke alle varer er tollpliktige. Dersom du kjøper ting fra utlandet så er moms/tollgrensen 350,- (inkludert frakt og forsikring). Så totalen på det du kjøper må altså ikke overskride 350,- om du vil unngå de ekstra utgiftene til staten.

I tillegg til moms og toll så skal Posten ha sitt gebyr så lenge pakkens verdi overskrider 350,-. Per i dag er den avgiften på 153,- på varer opptil 3000,- og 331,- over 3000,-

For å komme med et eksempel:
Kjøper du T-skjorter fra utlandet og de kommer på over 350,- så må du i tillegg til 25% moms betale 10.7% toll + 153,- i fortollingsgebyr. Et sted du kan sjekke ut hva det vil koste for deg å importere det du har kjøpt er på tollvesenets importkalkulator. Posten har også en importkalkulator om du vil se på den.

Så neste gang du handler på nettet og tenker at "Wow" det var mye billigere enn i Norge, så husk å legg til 25% moms og 153,- fortollingsgebyr.

...og ikke minst tenk over at her så er du beskyttet av norske lover om uhellet skulle være ute :)

7. februar 2017

Harry Potter charms

Hvor morsomt er det vel ikke å kunne sette sammen sitt eget personlige smykke? Vi har fått inn både armbånd og masse Harry Potter charms. Så nå er det bare å slå seg løs og lage det ditt eget armbånd. Kjøp litt nå og spe på etterhvert og se at armbåndet vokser med smykker som du liker.
Se hva vi har av charms her.






Blogglistenhits